Apartman Milenijum

Apartman Milenijum se nalazi u srcu Beograda, neposredno uz javnu garažu Zeleni venac , što samim tim daje mogućnost za bezbedno i nesmetano parkiranje u slučaju da koristite motorno vozilo; na svega par minuta hoda od Knez Mihajlove ulice ,kao i nedaleko od Terazijske česme. Apartman Milenijum je veličine 90m2 ,i nudi smeštaj za pet odraslih osoba . Sadrži prostrani dnevni boravak sa šankom koji svakako može poslužiti za održavanje poslovnih sastanaka kao i opuštanje, kupatilo koje je odvojeno od toaleta, hodnik i kuhinju sa trpezarijom koja je u celosti opremljena za samostalno pripremanje i posluživanje hrane, sobu u koju je smešten francuski ležaj ,kao i prostranu sobu sa tri odvojena ležaja. Napred navedene pojedinosti apartmana se mogu videti na fotografijama . Apartman je opremljen sa priborom za peglanje ,kao i kablovskim TV-om, wi-fi, potrebnim brojem peškira kao i sa redovnom zamenom posteljine.

U slučaju da Vam je neophodno obavljati poslove vezane za republičke organe ili sastanke u istim (Ministarstva , Vlada Republike Srbije, Skupština grada Beograda) svi napred navedeni se nalaze na nekoliko stotina metara od samog apartmana. U neposrednoj blizini apartmana nalaze se Železnička i Glavna autobuska stanica ,kao i niz kvalitetnih restorana i mesta na kojima ćete se moći ugodno provesti.

Plaćanje usluga prenoćišta je moguće realizovati i na žiro račun.

Sve druge pojedinosti koje Vas zanimaju možete dobiti slanjem pitanja na mail adresu : msmilenijum@gmail.com,ili poziv na mobilni telefon : 064 905 4412 ili 063 332 144