Masaže

Blagotvorno dejstvo masaže poznato je odavnina. Osim što masažom stimulišemo kožu, mišiće i tkiva, postižemo oslobađanje energije, uklanjamo energetske blokade i utičemo na opšte stanje organizma. U našem studiju primenjujemo relax, terapeutsku i anticelulit masažu.

 

 

 

Relax masaža smanjuje stres, pojačava tonus mišića ,te podstiče cirkulaciju. Reč je o masaži u kojoj se koriste tradicionalni pokreti.

 

 

 

 

Terapeutska masaža – Ova masaža se najčešće primenjuje u sastavu kompleksnog fizikalnog lečenja različitih povreda i oboljenja tkiva i organa. Ubrzava se cirkulacija krvi,pa se tim olakšava rad srca , ubrzava metabolizam ,uravnotežuje rad unutrašnjih organa i oslobađa ukočenost tela.

 

 

 

Anticelulit masaža -pomaže pri smanjivanju celulitnih naslaga i masnih stanica , poboljšava krvotok , vraća elastičnost i tonus vezivnog tkiva te stimuliše izlučivanje otpadnih materija iz organizma. Celulit kao problem koji se javlja kod svake druge žene ,različitih životnih doba, ne nastaje preko noći, ali uz desetodnevnu anticelulitnu negu koristeći elektrostimulator i kvalitetne Afroditine preparate možete doći do zavidnih rezultata.