O nama

Modni studio Milenijum je počeo sa radom 2003.godine kao frizerski salon da bi nakon par meseci pored frizerskih usluga u svoju ponudu uvrstio i kozmetičke usluge koje obuhvataju negu lica,tela,ruku,nogu,kao i make up usluge.

S obzirom da se ukazala potreba za proširenjem delatnosti studio pored napred navedenih usluga pokreće školu orjentalnog plesa i školu manekena.

 
 
 
 
 
 
Studio Milenijum je za vrlo kratko vreme postao prepoznatljiv po svom kvalitetu i kompletnosti pružanja usluga i čini korak više i deo frizerskih i kozmetičkih usluga realizuje van prostorija studija; s tim u vezi ostvaruje saradnju i daje podršku renomiranim koncertima (Zlatni melos, BGD Pobednik, Moravski biseri, muzičke tv emisije) i nizu tv emisija zabavnog karaktera.
Pored gore navedenog učešća angažovanje devojaka iz škole manekena učestvuje u nizu eminentnih sajmova, promociji filmova, modnih revija, kao i drugih dešavanja tog karaktera.
 
 
 
 
 
 
Kroz napred navedene škole znanje u plesu kao i manekenstvu je steklo nekoliko desetina polaznika.
U proteklom periodu kroz studio MIlenijum je svoje znanje i iskustvo stekao veliki broj frizera i kozmetičara.
Danas je to porodična firma čiju bazu čine visoko stručno školovana i obučena lica iz domena frizerskih i kozmetičkih usluga što samim tim je dobar preduslov da Studiom Milenijum ima dugu tradiciju postojanja.
 
 
 
 
 
 
 
Od nedavno je Studio upotpunio svoju ponudu za stručni savet i analizu nutricioniste koji sa licencom za svoj rad dokazuje kvalitet iste. 
Pored napred navedenog studio je u svoju ponudu uvrstio mogućnost apartmanskog smeštaja. 
Jedinstveno mesto u gradu gde za svoje zdravlje i lepotu možete dobiti uslugu svih sedam dana u nedelji.
Tu smo zbog vas da vam život učinimo zdravim,lepšim i udobnijim