Dermakozmetičkа negа lica

Dermakozmetičku negu lica sprovodimo novom generacijom biološki aktivnih kozmetičkih proizvoda koji ne utiču samo na izgled nego i na funkcionisanje i strukturu kože.

 

 

 

Pure oxygen- Intenzivna revitalizacija sa snagom čistog kiseonika. Deluje s efektom “druge kože” ,jer je koža odmah nakon tretmana ružičasta, podatna, odmorna i vidljivo podmlađena.

 

 

botulinum toxinBOTULINUM TOXIN-LIKE LIFTING SHOT Peptidni koncentrat- podmlađuje kožu podstičući ćelije da se brže dele i sintetizuju više kolagena, elastina i hijaluronske kiseline.

Predstavlja potpuno neinvazivnu alternativu ubrizgavanja botulinum toksina, a koristi se i kao dodatna nega između injekcijskih tretmana produžavajući njihov efekat. Namenjen je za sve tipove kože s izraženim znakovima starenja.

 

Multiactive beauty filler shots – Multiactive shotovi predstavljaju preplitanje izuzetno efektivnih kozmetičkih sastojaka koji deluju dubinski na vitalne životne funkcije kože. Intenzivno oživljavaju, aktivno podmlađuju, dubinski i dugotrajno hidriraju, uklanjaju neželjene pigmentne mrlje, ujednačuju ten i omogućavaju mladalačku i glatku kožu.Shotovi su male doze visokokoncentrisanog sadržaja koji se upotrebljavaju radi lečenja određenih stanja, postizanja brzog efekta ili trenutnog rezultata. Ove čudesne kapi zbog svoje lagane formulacije izvrsno su polazište za kreiranje optimalne rutine za lepotu, bez obzira na godište, tip ili stanje kože!

 

3 Peptides- Napredna anti-age nega s biološki aktivnim peptidima. Posledično usporava hronološko i foto starenje kože te je svestrano podmlađuje : poboljšava čvrstoću, izglađuje reljef kože i deluje s intenzivnim efektom korekcije bora. 

 

 

 

WIN UP-LIFT predstavlja prirodnu alternativu liftinga kože, na bazi prefinjenog švajcarskog ledenog vina. Izglađuje I učvršćuje kožu, podstiče regeneraciju kože I intenzivno je štiti od gubitka vlage, te bore smanjuje nakon jednog tretmana do -13%, a vlažnost kože poboljšava nakon 28 dana do +50%.Linija je pogodna za sve uzraste I sve tipove kože.

 

 

Pure gold -Podstiče živitnu energiju pa samim tim revitalizuje kožu lica,vrata i dekoltea. Nega ovom linijom je prava privilegija i namenjena je kada želimo nešto više za sebe.Ugodite sebi i uživajte u masaži i raskošu zlatnog sjaja i izađite iz našeg studija koju godinu mlađi i vedriji.

 

 

 

Polymoist Mask sa Caviar Extractom-Tretman koji deluje kao eliksir za podmlađivanje,stimuliše mikrocirkulaciju,metabolizam i regeneraciju kože,jača njen odbrambeni mehanizam,bogato je hidrira i podstiče prirodno stvaranje kolagena. Nakon njega,koža postaja čvršća,fleksibilna,sjajna i svilenkasta na dodir.Mimičke bore oko očiju i usana se zaglađuju,dok vrat dobija znatno podmlađeniji izged.

Ova maska se preporučuje svim tipovima kože,posebno jako dehidriraim i zrelim kožama sa izraženim znakovima starenja.

 

 

Peel re-new tretman (tretman voćnim kiselinama) predstavlja savremen pristup eksfolijaciji na osnovu alfa i beta hidroksi kiselina. Namenjen je efikasnom podmlađivanju kože, smirivanju indikacija kože kao što su hiperpigmentacija , akne ili rosacea . Rezultira komplentnom obnavljanju kože koje se može videti i osetiti.

 

 

 

Enzimski piling – povećava se oksigenacija kože ,pospešuje proces obnavljanja ćelija kože i obnavljanja kolagena, čime je hiperpigmentacija ublažena, bore umanjene i smanjuje se pojava akni zbog očišćenih pora i odmašćenih lojnica. Zbog nežnog delovanja namenjena je svim tipovima kože ,pa i jako osetljivoj, hiperaktivnoj i kuperoznoj koži.