Dermakozmetičkа negа lica

Dermakozmetičku negu lica sprovodimo novom generacijom biološki aktivnih kozmetičkih proizvoda koji ne utiču samo na izgled nego i na funkcionisanje i strukturu kože. 

 

 

 

Pure oxygen- Intenzivna revitalizacija sa snagom čistog kiseonika. Deluje s efektom “druge kože” ,jer je koža odmah nakon tretmana ružičasta, podatna, odmorna i vidljivo podmlađena.

 

 

 

3 Peptides- Napredna anti-age nega s biološki aktivnim peptidima. Posledično usporava hronološko i foto starenje kože te je svestrano podmlađuje : poboljšava čvrstoću, izglađuje reljef kože i deluje s intenzivnim efektom korekcije bora. 

 

 

 

Peel re-new tretman (tretman voćnim kiselinama) predstavlja savremen pristup eksfolijaciji na osnovu alfa i beta hidroksi kiselina. Namenjen je efikasnom podmlađivanju kože, smirivanju indikacija kože kao što su hiperpigmentacija , akne ili rosacea . Rezultira komplentnom obnavljanju kože koje se može videti i osetiti. 

 

 

 

Enzimski piling – povećava se oksigenacija kože ,pospešuje proces obnavljanja ćelija kože i obnavljanja kolagena, čime je hiperpigmentacija ublažena, bore umanjene i smanjuje se pojava akni zbog očišćenih pora i odmašćenih lojnica. Zbog nežnog delovanja namenjena je svim tipovima kože ,pa i jako osetljivoj, hiperaktivnoj i kuperoznoj koži.