Čajnički katun

Čajnički katun je mesto hedonizma, zatvorenog tipa, smešteno između srebrnih jela I četinarske šume na samo 45 minuta udaljenosti od Beograda. Nalazi se u okrilju Manastira Grabovac izolovan od gužve I buke pri čemu vam pruža potpunu privatnost.

U čarima koje vam pruža Katun možete da uživate sami, sa porodicom ili prijateljima. Na 7 ari površine nalazi se prostor koji možete da iskoristite kao biste obležili svoje bitne datume sa najbližima(do 15 osoba).

Unutar Katuna se nalazi prostrani dnevni boravak koji je povezan sa kuhinjom kao I toalet sa tušem. Na spratu se nalaze dve spavaće sobe sa tri solo kreveta. Takođe u sklopu dnevnog boravka ugaona garnitura po potrebi može da se iskoristi za spavanje. Sam smeštajni kapacitet je 3 + 2 osobe.

Spoljašnjost katuna odlikuje se sa dve velike terase sa stolovima I klupama. Pored ovoga se nalaze pečenjara; zidana furuna I ognjište za kotlić gde možete sami pripremiti hranu ili dopustiti da mi to uradimo za vas (po upitu) na tradicionalan način servirano u zemljanom posuđu (roštilj, kotlić, sač, pečenje, zemljani lonac).

Na 500m od Čajničkog katuna nalazi se Manastir Grabovac iz  XIII veka, na 7km udaljenosti je reka Sava dok je Crkva Brvnara na 5km pri čemu to sve možete obići pešačkom zonom ili biciklističkom trasom.

Vaše dane boravka na Katunu možete upotpuniti vožnjom kvadovima, terenskim jahanjem i druženjem sa konjima, kao i panoramskim razgledanjem posavskog atra, ultralakim avionom (uz unapred dogovorene termine).

Plaćanje usluga prenoćišta je moguće realizovati i na žiro račun.

Sve druge pojedinosti koje Vas zanimaju možete dobiti slanjem pitanja na mail adresu : msmilenijum@gmail.com,ili poziv na mobilni telefon : +38164 905 4412 ili +38163 332 144

 

Pratite nas i na Facebooku!