Ultrazvuk lica

Ultrazvuk lica u kozmetičke svrhe ultrazvuk za  lice se koristi za dublje prodiranje preparata jer svojim mikro  vibracijama I toplotom aktivira otvaranje ćelija. te svi aktivni sastojci /vitamin,minerali, fileri, retinol, koenzim Q10, hijaluronska kiselina, vitamin C , kolagen , elastin/ koje nanosimo na kožu se u potpunosti upijaju. Prodiru u ćelije koje se za nekoliko minuta zatvaraju I taj aktivni sastojak ostaje u njima. Polako se otpušta I puno duže deluje nego preparati koji se ručno nanose na kožu lica.

Još jedna funkcija Ultrazvuka za lice je da s jedne strane omogućava obnavljanje oštećenih ćelija, a s druge strane poboljšava cirkulaciju krvi I metabolizam kože te takođe ubrzava cirkulaciju limfe. Zajedno s funkcijom zagrevanja za razgradnju masti I poboljšanje potkožne apsorpcije, tako smanjuje višak vode I nakupljanje masti/ ukanja vrećice ispod očiju I tamne krugove oko očiju/.

Preporuka je da se tretmani ultrazvuka za lice rade svaki drugi dan 10-ak tretmana u seriji,a potom se prelazi na održavanje jednom nedeljno.